.KURD Domainler Geliyor

Unknown | 18:24 | 0 yorum

.kurd domain

.KURD DOMAİN

Dotkurd organizasyonun 2010 yılında ICANN’a başvurusu neticesin de .KURD domaini talebi kabul edilmiş ve ön sipariş alımları başlamıştır.




Kürt kültürünün yaygınlaşması ve Kürt kültürünün kendini geliştirmesi amacı ile hazırlanan proje kapsamında www.siteniz.kurd şeklin de domainler artık alına bilinecek. Şimdilik ön kayıtların alındığı domainlerin satışı sunulabilmesi için toplamında ön kayıtların 10 (on) bin domain sayısını aşması gerekmektedir, aksi taktirde bu proje gerçekleşmeyecek ve gerekli sayı sağlanmadığı için ölü bir proje olarak kalacak.

site.kurd şeklinde domain (site adresi) almak isteyenlerin yapması gereken şey çok basit. United Domain sitesine girerek almak istedikleri domaini seçerek ön kayıt yapıldıktan sonra ön kayıt sayısının istenilen rakama ulaşmasını beklenmesi gerekmektedir. Zira ön kayıt ücretsiz olup istediğiniz kadar domain için ön kayıt yapılabilir ve istediğiniz domain'in kaydını yapabilirsiniz. 

Ön kayıt yaptığınız domaini almak zorunda değilsiniz. Bu sadece bir ön kayıttır. ve ücretsizdir. Bu nedenle istediğiniz domaini ve domain sayısı ile ön kayıt yaparak .KURD domain sürecini ön kayıtlarınızla hızlandırabilirsiniz.

Proje hazırlayan kuruluş: http://www.dotkurd.org/en/ 
Domain ön kayıt adresi: https://www.uniteddomains.com/new-to...-registration/ 

Category : , , , , , , , ,

0 yorum

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.